Over Pelgrim Safety

Veiligheid staat voorop

 

Pelgrim Safety is uw praktische partner op het gebied van veilig werken op hoogte. Onze specialisten weten wat er speelt op het dak en leveren totaaloplossingen van advies tot het aanleveren van de benodigde documentatie.

 

In 2005 is Pelgrim Safety opgericht door Leon Pelgrim. Tegenwoordig bestaat de organisatie uit een team van specialisten die met hun kennis en ervaring klanten voorzien van praktische adviezen.

 

Totaaloplossingen voor iedere werkplek

Wij denken mee in het volledige proces rondom veiligheid in uw organisatie. Met onze jarenlange ervaring leveren wij oplossingen op maat voor iedere werkplek op hoogte.

 

Minimale beperkingen, maximale veiligheid

Ons team werkt met de duurzame producten van Safe Line. Werkers op hoogte ervaren met onze producten minimale beperkingen en maximale veiligheid.

 

Producten van Safe Line:

 

  • Betrouwbaar
  • Gecertificeerd
  • Hoge kwaliteit
  • Optimale bewegingsvrijheid
  • Gebruiksvriendelijk

 

Wij houden ons aan de regels

Pelgrim Safety is gecertificeerd Safe Line dealer van diverse valbeveiligingssystemen en producten. Wij zijn als bedrijf VCA*-gecertificeerd en al onze medewerkers zijn VCA-VOL gecertificeerd. Tevens beschikt iedere ploeg over een BHV-er met AED-toepassing. Uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers staat te allen tijde voorop.


Pelgrim Safety levert oplossingen om thuis te komen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van beveiliging op hoogte voor uw werkplek? Neem dan contact met ons op via 0315 - 842 313 of info@pelgrimsafety.nlVeilig het dak op, veilig weer thuis!

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line